Πολιτική Επιστροφών

 1. Ελαττωματικά προϊόντα (από τον κατασκευαστή)  Η SUPERSKEPSI LTD βάζει πάνω από όλα την ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες της. Πριν από κάθε αποστολή παραγγελίας γίνεται διπλός έλεγχος για την ποιότητα των προϊόντων που θα σας αποσταλούν. Στην περίπτωση όμως που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα το οποίο οφείλεται στον κατασκευαστή είμαστε στη διάθεσή σας να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν ή να σας επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό. Σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης επιβαρύνει αποκλειστικά την εταιρία μας.
 2. Προϊόντα μη ελαττωματικά. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που δεν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να ενημερωθείτε για τους κανόνες που ισχύουν ποιο κάτω για τη διασφάλιση και τη διατήρηση της ορθής υγιεινής.                                                                                                                                                           Α) Να μην εντάσσεται στις παρακάτω κατηγορίες

  • φαγώσιμα
  • παγωμένα
  • κατεψυγμένα
  • φρούτα/λαχανικά

  Β) Τα προϊόντα να είναι κλειστά και σφραγισμένα όπως προνοείται από τον κατασκευαστή (όπου ισχύει), να μην υπάρχει αλλοίωση στις συσκευασίες. Σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Θα υπάρχει 5 ευρώ χρέωση στον πελάτη αν θα αναλάβει η εταιρία την παραλαβή.