Όροι & Προϋποθέσεις

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις έχουν δημιουργηθεί και ισχύουν αυστηρά για την εταιρία  SUPERSKEPSI LTD HE387243 που εδρεύει στην Κύπρο, Βουφαβέντο 9Β, Καιμακλί, 1025, Λευκωσία. Πριν εγγραφείτε και υποβάλετε την παραγγελία καλό θα ήταν να τους διαβάσετε για αποφυγή τυχόν δικής σας ταλαιπωρίας. Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας προϋποθέτει ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί πλήρως του Όρους και τις Προϋποθέσεις μας. Εάν δεν συμφωνείτε με τα όσα αναγράφονται παρακαλούμε όπως δεν προχωρήσετε σε εγγραφή.

 1. Τα όσα αναγράφονται στους Όρους και Προϋποθέσεις της σελίδας SUPERSKEPSI LTD η εταιρία έχει κάθε δικαίωμα όπως τα τροποποιήσει ή/και ανανεώσει όποτε και όσο συχνά κρίνει απαραίτητο χωρίς να υπάρξει προηγουμένως ενημέρωση  και μετά την αλλαγή τους θα έχουν πλήρη ισχύ και νομιμότητα. Αφού αλλάξουν ή και τροποποιηθούν οι ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ σε κάποιες περιπτώσεις θα ενημερώνεστε με ανακοίνωση που θα αναρτάται στην ιστοσελίδα μας και αν δεν συμφωνείτε πλέον με αυτούς θα είστε ελεύθεροι να διαγραφείτε από τη σελίδα μας. Σε περίπτωση αλλαγής ή/και ανανέωσης των ποιο πάνω η παραγγελία θα ισχύει με βάση αυτών που ήταν σε ισχύ την χρονική στιγμή που καταχωρήθηκε η παραγγελία.
 2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ  Για να έχετε το δικαίωμα να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας, βασικό στοιχείο είναι η εγγραφή στη φόρμα προσωπικών στοιχείων. Με την εγγραφή σας και την καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων αυτόματα θα καταχωρηθείτε σαν μέλος. Τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα σας δεν χρησιμοποιούνται για καμιά δημόσια χρήση παρά μόνο για τους σκοπούς αναγνώρισης πελάτη και εξυπηρέτησης από την εταιρεία μας. Ο κάθε πελάτης έχει δικαίωμα διαγραφής των στοιχείων του ανά πάσα στιγμή και κατά συνέπια διαγραφής και από πελάτης.  Επίσης έχει το δικαίωμα διόρθωσης ή και συμπλήρωσης στοιχείων που επιθυμεί ο ίδιος. Δεν δίνονται στοιχεία πελάτη τηλεφωνικώς. Η ορθότητα των προσωπικών στοιχείων  είναι αποκλειστικά ευθύνη του πελάτη. Για την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας ζητηθεί ο κωδικός πρόσβασης ο οποίος σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που εσείς καταχωρήσατε κατά την εγγραφή σας.
 3. Ελαττωματικά προϊόντα (από τον κατασκευαστή)  Η SUPERSKEPSI LTD βάζει πάνω από όλα την ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες της. Πριν από κάθε αποστολή παραγγελίας γίνεται διπλός έλεγχος για την ποιότητα των προϊόντων που θα σας αποσταλούν. Στην περίπτωση όμως που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα το οποίο οφείλεται στον κατασκευαστή είμαστε στη διάθεσή σας, εντός 14 ημερών να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν ή να σας επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό. Σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης επιβαρύνει αποκλειστικά την εταιρία μας. Εξαιρούνται εκείνα τα προϊόντα που αναγράφεται ότι ότι είναι βρώσιμα σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, για παράδειγμα λαχανικά ή κατεψυγμένα προϊόντα.
 4. Προϊόντα μη ελαττωματικά. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που δεν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να ενημερωθείτε για τους κανόνες που ισχύουν ποιο κάτω για τη διασφάλιση και τη διατήρηση της ορθής υγιεινής.                                                                                                                                                                            Α) Να μην εντάσσεται στις παρακάτω κατηγορίες

  • φαγώσιμα
  • παγωμένα
  • κατεψυγμένα
  • φρούτα/λαχανικά

        Β) Τα προϊόντα να είναι κλειστά και σφραγισμένα όπως προνοείται από τον κατασκευαστή (όπου ισχύει), να μην υπάρχει αλλοίωση στις συσκευασίες. Σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Θα υπάρχει 5 ευρώ χρέωση στον πελάτη αν θα αναλάβει η εταιρία την παραλαβή.

 5. Οι παραγγελίες ετοιμάζονται άμεσα μετά την καταχώρησή τους και για το λόγο αυτό η ακύρωση τους δεν είναι εφικτή.

 6. Απαραίτητη και αναγκαία προυπόθεση για να ολοκληρώσει κάποιος μια παραγγελία είναι να είναι άνω των 18 χρονών.